Shiny Bingo

UPDATE: SHINY BINGO CASINO ACCEPTEERT GEEN NEDERLANDSE SPELERS MEER.

Shiny Bingo is één van de leukste en spannendste bingoaanbieders die er op dit moment beschikbaar is voor spelers die graag online bingo spelen. Shiny Bingo heeft als motto: “belonen van echte spelers”, en dat is wat ze ook zeker doen en zullen blijven doen. Dit wordt al meteen duidelijk als je op de website terecht komt. Alle spelers krijgen namelijk direct een beloning van deze aanbieder. Zonder dat je ook maar 1 cent zelf hoeft in te brengen, wordt je al beloond met een bonus van €5. Het enige wat je moet doen is een account aanmaken en de beloning wordt direct aan je spelersaccount toegevoegd. Helemaal gratis! Geweldig toch?

Klik hier om direct je registratiebonus bij Shiny Bingo op te eisen!

Zoals gezegd hoef je slechts jezelf aan te melden op de Shiny Bingo website en je ontvangt direct de eerste bonus van €5 bingospeelgeld. Je kunt je bonus gebruiken om eens te beproeven hoe het nu allemaal eigenlijk werkt in de bingokamers. Hoewel alles echt vanzelfsprekend is, en daarmee doelen we op de gebruiksvriendelijkheid van de speelomgeving, kan het zo zijn dat je het bingoplatform moet uitproberen om vertrouwd te raken met hoe alles in zijn werking gaat. Uit eigen ervaring weten we dat je al binnen een paar minuten gewend bent aan het hele online bingo concept bij deze aanbieder.

300% Welkomstbonus op de 1e storting

Een van de andere redenen waarom je voor deze aanbieder moet kiezen is de welkomstbonus die beschikbaar is voor alle nieuwe leden. Aan beloningen schort het zeker niet! Je krijgt namelijk een geweldige bonus op je allereerste storting. Als je voor de eerste keer geld op je account opwaardeert kun je een bonus van 300% tot en met €150 krijgen. Een korte uitleg over de welkomstactie. De percentage van 300% ziet op de vermenigvuldiging van je eigen storting. Een voorbeeld: stel dat je €20 zelf in wilt leggen en ervoor kiest om gebruik te maken van deze welkomstbonus. In dit geval zal je nadat je de storting hebt voltooid 20 euro echt geld in je accountsaldo krijgen. Daarnaast krijg je 300 procent van je storting als bonus in je account, dus €60. Je hebt nu in totaal €80 om mee te kunnen spelen. Verder is er een maximum bonusbedrag aan de welkomstaanbieding gekoppeld, namelijk €150. Dit betekent simpelweg dat je maximaal 150 euro bonus kunt opeisen op je eerste storting. Kies je er dus voor om €50 te storten, dan krijg je het maximum van 150 als bonus toegevoegd. Als je bijvoorbeeld €75 stort, dan krijg je ook weer €150 als bonus en meer niet. Let er dus op dat je effectief gebruik maakt van deze actie en niet meer stort dan nodig om het maximale aan bonussen op te eisen.

Reloadbonus van 50% op volgende storting

Ze blijven maar belonen bij Shiny Bingo. Je krijgt dus veel waarde voor je geld bij deze aanbieder. Op een tweede storting op je account kun je weer een bonus opeisen, zij het dat de percentage minder is in vergelijking met de welkomstactie, maar beter iets dan niets. Dit type actie wordt ook aangeduid als ‘reload’. Je kunt in ieder geval rekenen op een 50% bonus tot en met €125. Anders dan de welkomstbonus moet je om gebruik te kunnen maken van deze extraatje een code meegeven tijdens je storting. Op de stortingspagina van Shiny Bingo is altijd een extra invulveld met als onderwerp “bonuscode”. Deze code krijg je per email verstuurd, dus let er op dat je deze niet mist en regelmatig je mailbox bekijkt.

Loyaliteitsprogramma en gratis bonussen

Shiny Bingo heeft naast de reguliere stortingsacties ook een geheel op zichzelf staande loyaliteitsprogramma ontwikkeld voor haar spelers. Vanaf het moment dat je lid wordt ontvang je zogenaamde ervaringspunten in je account, beter bekend als ‘XP Points’. Je loyaliteitspunten kun je gemakkelijk bijhouden via de XP Meter als je ingelogd bent. Iedere speler heeft een bepaalde status bij deze aanbieder. Er zijn in totaal 10 verschillende statussen, van groen tot en met goud, die weer onderverdeeld zijn in 90 levels die je kunt behalen.  Zie onderstaand schema voor alle mogelijke statussen en levels en bijbehorende beloningen.

Be the first to comment on "Shiny Bingo"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*